ייעוץ קולינרי להקמת מסעדות

מתכננים לפתוח מסעדה או בית קפה וצריכים ייעוץ קולינרי?

תהליך ייעוץ למסעדות חדשות או מסעדות בהקמה מצריך תהליך עבודה רחב, תהליך הייעוץ נבנה בשלבים ומייצר התנהלות נכונה מול גורמים האחראים למסעדה כולל מיצוב מדויק בשוק הקולינרי, ניצול תקציב נכון, הצלחת המקום והגדלת הרווחיות לבעל העסק.

חברת אריה ועומרי יועצים מספקת שירותיי ליווי הקמת מסעדות ובתי קפה, מסעדה מצליחה דורשת מחוייבות ותכנון מקדים שהינה משימה מורכבת שדורשת מקצועיות ונסיון רב. השירותים שאנו מספקים ללקוחותינו:

גו נודלס - מסעדה

גו נודלס – מסעדה

1. תפעול וייעוץ למסעדות
2. ליווי בהקמה
3. בניית תוכנית עסקית
4. תכנון מטבח וזרימת עבודה
5. גיוס והכשרת צוות לעסק
הנסיון של חברת אריה ועומרי יועצים עומד לרשותכם להצלחה של המקום מנסיון של עשרות שנים בניהול מסעדות.
ברשותינו פורטפוליו מגוון של מסעדות ובתי קפה שעברו דריכינו. אנו נשמח לתת לכם שירות בכל נושא ועניין בתחום הקולינרי.
שירות ליזימים שרוצים להקים מסעדות וצריכים ייעוץ וליווי, זכיינים שצריכים ליווי להקמת המסעדה.
ייעוץ למסעדות וייעוץ קולינרי מקיף דורש מומחיות ונסיון רב בהתנהלות של עסק כזה. ליווי ע"י מקצוענים בעלי נסיון הינו בגדר חובה להצלחת המיזם למי שאין ברשותו נסיון. 80% מהעסקים בתחום המזון נסגרים לאחר שנתיים. אל תהיה חלק מאותה סטטיסטיקה.
נשמח לייעץ בתחום ההקמת מסעדות ובתי קפה והקולינריה כמו כן אנו מתמחים בתכנון מטבחים לתעשיה ומטבחים לבתי מלון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *